3D štampa-kalkulacija cena (pošaljite STL ili OBJ)2021-01-28T16:41:37+01:00

Proverite cenu vašeg predmeta za 3D štampu

Kalkulacija cene vašeg predmeta za 3d štampu. Ukoliko imate fajl odgovarajućeg formata (stl, obj, stp) na ovoj stranici ga pošaljite i saznajte koliko okvirno košta vaša 3d štampa, cena može da varira najviše do 20%. Kalkulacija će potom biti detaljnije urađena prilikom vaše narudžbine.Vaš 3d Print Plant

Kalkulacija…

Predpostavljena cena:

Izračunajte okvirnu cenu vašeg predmeta. Ukoliko imate fajl za štampu (stl, obj, stp) na ovoj stranici ga pošaljite i dobićete cenu koja može da varira najviše oko 20%. Maksimalna veličina fajla ne bi smela da prelazi 50MB.

Loading price
0.2 mm kvalitet štampe, standard
0.1 mm kvalitet štampe, visoka rezolucija
Najčešći i najpogodniji materijal za 3D štampu.
Nova verzija PLA materijala, mnogo jača, mnogo otpornija.
Štampač
  • Ultimaker 3 0.2 mm
  • Ultimaker 3 0.1 mm

Opis

Ova aplikacija vam omogućava da samostalno izračunate vrednost 3D štampe vašeg predmeta. Datoteku, fajl, ćete prevući u za to predviđen prostor, ili poslati preko dugmeta. Nakon toga predmet će se pojaviti u prostoru za pripremu i kalkulaciju cene. Ubrzo ćete dobiti željenu cenu. U slučaju da aplikacija radi usporeno, pokušajte da rotirate predmet tako da ga postavite na najbolji mogući položaj kako bi olakšali pripremu. Ukoliko je vaš predmet veći od prostora za izradu (20x20cm), biće automatski smanjen na korisnu površinu. U svakom momentu možete poslati zahtev nama sa predmetom kako bi vam izračunali tačnu cenu izrade.

Go to Top